Győri SZC Baksa Kálmán
Két Tanítási Nyelvű Gimnázium

Tanévzáró ünnepségünk néhány ellesett pillanata Hegyi Dorka fotóin. 😊👏🌞203865282 312714810498818 3147183449287021040 n

Kedves Végzőseink,
mától kezdve – hamarosan - mindannyian megkapjátok ragyogó eredményekkel teli érettségi bizonyítványaitokat… Melléjük egy utolsó ajándékot szeretnénk adni nektek, ami emlékeztet majd benneteket arra, hogy mennyire fontosak vagytok számunkra. Ez a négy-öt év elmúlt, de mi visszavárunk Titeket, hiszen: összetartozunk, „itt leszünk”. Nektek. Veletek. Értetek. Mindig. 
„…mert ami nem múlik el, az nincsen.” (Áfra János)
 
 

A Nemzeti Összetartozás Napján a trianoni békediktátum következményeire emlékeztünk. A Baksa Kálmán Gimnázium és a Krúdy Gyula Technikum közösen emlékezett a gyászos évfordulóra. Köszönjük a 11. T osztálynak és osztályfőnökének, Somjai Gyöngyvér tanárnőnek a színvonalas megemlékezést.nemzeti összetartozas napja2

Gimnáziumunkban az idei tanévben is megrendezésre került az Európa Nap - Enyingi Zsuzsanna tanárnő és a 11. K osztály szervezésében. A standoknál szerteágazó témákon keresztül tehettek szert új ismeretekre a diákok. A nap részét képezte egy izgalmas vetélkedő is, melyen legjobban a 9.KNYK „Srácok”, a 10. J „Rozsomákok” és a 9. KNYA „Pingvinek” csapatai szerepeltek.Európa Nap

Kedves végzős Diákjaink!
Fogadjátok szívből jövő, szeretettel búcsúzó gondolatainkat. Ha most nem is, de bízunk abban, hogy a közeljövőben megölelhetünk még Benneteket és útravalóul megszoríthatjuk a kezeteket - minden jót kívánva Nektek.
Egy feladat még vár Rátok: megkoronázni középiskolai tanulmányaitokat egy sikeres érettségivel. Bízzatok magatokban és abban a sok-sok kitartó és szorgalmas munkában, amit magatok mögött tudhattok.
Mi már most nagyon büszkék vagyunk Rátok és tudjuk, hogy képesek lesztek valóra váltani álmaitokat. Veletek vagyunk, hajrá, mindent bele!
„Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra.”